Van de Maasduinen

 

Welkom op onze site

Dit is de site van 2009. Inmiddels hebben we een nieuwere versie voor 2011 online. Haal hiervoor nest2009 weg in de link in de adresbalk....Welkom op onze website. Op deze site staan nog de foto’s en video’s van ons nest 2009.

Voor foto’s en verhalen van ons vorig nest klik op de link “Ons nest van 2008” in de Links sectie...


Op 3 november 2009 heeft Yaya 8 pups ter wereld gebracht. Het zijn 5 reuen en 3 teven. Het geboorte gewicht bedroeg ongeveer 400 gr. tot 520 gr. per pup.


In het Dagboek staan diverse foto’s per dag gerangschikt. Op de filmpjes pagina staan op dit moment enkele filmpjes. Per dag of gebeurtenis geven wij wat kort dingen door.


In de week na Kerst 2009 zijn alle honden naar hun nieuwe huis vertrokken.


(update 29 augustus) Op dit moment hebben wij geen pups. Ook hebben wij op ditm moment geen herplaatsers.  De reu van het tweede nest is inmiddels bij een ander geplaatst.


De planning is dat we in het najaar 2011 weer een nest willen hebben. De komende tijd gaan wij met Yaya en Yesse weer vrolijk verder met cursussen en spelletjes. Zoals behendigheid, jachtcursus, hardlopen, fietsen en natuurlijk wandelen.


Veel plezier op onze site

Paul en Wies

Hondenkennel “Van de Maasduinen”

De namen :Zoals ze op de foto liggen : geheel onderaan Vesper(t), Daarboven Vanya(r); vervolgens v.l.n.r. Vicky(t), Vince(r), Victor(r), Veerle(t), Vigo(r) en Vlek(r). De grote hond is Yaya (t).


(t) = teef en (r) = reu...