Archive for the 'Week 8' Category

Het is alweer voorbij

December 29th, 2008

Vanochtend is de laatste pup vertrokken naar haar nieuwe baasje. Alle 4 de pups zijn naar onze mening  goed terecht gekomen. Wij hebben hier een goed gevoel over.

Yaya en Yesse blijven bij ons en ze liggen lekker op 1 mat te slapen.  De komende tijd zullen wij via deze site eventuele verslagen van de andere pups plaatsen (als dat van hun baasjes mag).  In ieder geval zal Yesse vaker te zien zijn. Ook zullen wij aankondigen wanneer er een nieuw nestje komt. Maar dat duurt zeker nog 1 jaar. Eerst moet Yaya aangesterkt en (wij ook) er aan toe zijn.

Vanaf deze plek wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2009 toe !!

Nieuwjaarskaart 2009

  • Week 8
  • Comments Off on Het is alweer voorbij

Dag 55 : Tweede Kerstdag 2008

December 26th, 2008

Vandaag hebben de pups lekker veel buiten gespeeld. Daar zijn een aantal foto’s van gemaakt. Kerstmis is alweer bijna voorbij. Zo ook het verblijf van de pups bij ons. Komend weekend verhuizen ze, op Yesse na, naar hun nieuwe baasjes. Yesse zelf blijft bij ons.

 

Dag 54 : 1e Kerstdag 2008

December 26th, 2008

Vandaag is het eerste Kerstdag. Wies heeft vanmorgen met de pups in de hondenfietskar gefietst. Dat was een beetje onwennig voor hun, maar ze vonden het wel leuk om te doen. Tip voor degene die een fietskar voor hun hond willen kopen. Koop dan wel een hondenfietskar en geen normale. Een hond is namelijk iets zwaarder dan een peuter. Wij hebben de onze in Zelhem (Achterhoek) gekocht. Zie bv. http://www.hondenfietskar.nl/ voor meer details.

Dag 52 : effe plassen

December 23rd, 2008

Elke ochtend komen de pups samen met moeder uit het nachthok waarin ze geen plasjes meer doen. Maar dan moet alles wel in vliegende vaart naar ons grasveldje achter (althans wat er nog van over is..) en wordt het gebruikt als hondentoilet.

Dag 51

December 23rd, 2008

 

Dag 50 : de laatste week alweer

December 22nd, 2008

De laatste zondag dat alle pups tesamen zijn. De tijd vliegt enorm snel om. De groei is ook nog steeds erg goed. Gemiddeld 5,5 kg per pup nu. Vandaag weer veel bezoek gehad. De pups vinden het leuk en laten het zich welbevallen.