Archive for the 'Week 1' Category

Marloes op bezoek

November 8th, 2008

Nichtje Marloes was op bezoek, daarvan zijn natuurlijk ook foto’s gemaakt.

  • Week 1
  • Comments Off on Marloes op bezoek

Dag 4

November 5th, 2008

Alweer de 4e dag. De tijd vliegt om en de pups worden groter en zwaarder.  Yaya neemt af en toe wat rust en kijkt vanaf de zijlijn toe hoe de pups liggen te slapen. Dan opeens wordt er 1 wakker en begint te piepen. Als Yaya daarop reageert en in de werpkist komt worden de anderen  opeens ook actief. En de tafel is alweer gedekt op het moment dat Yaya zich neervleit

Dag 2 en 3

November 4th, 2008

De pups liggen de hele dag te slapen of zijn op zoek naar melk bij Yaya. Op de 2e dag zijn de navelstrengen al wat minder lang geworden. Yaya gaat af en toe met moeite de werpkist uit en gaat dan even liggen in haar mand. Maar zo gauw er een pup begint de piepen, dan gaat ze weer terug de werpkist in.

Zie filmpje van de afgelopen 2 dagen

De geboorte

November 2nd, 2008

Gisteravond had Yaya al veel last van veel hijgen en kreunen, we hebben haar toen ‘s nacht meegenomen naar onze slaapkamer. Daar heeft ze normaal geslapen, maar vanmorgen wilde ze maar kort wandelen en weer heel snel naar huis terug.

Daarna zijn er vanaf 9.08 tot en met nu (11.00)  5 pups geboren. 3 reuen en 2 teven. Zijn in goede gezondheid en Yaya toont zich als een perfecte moeder. Pups zijn allemaal rond de 480 gram zwaar bij geboorte en hebben mooie en diverse tekeningen.

We hebben ook een filmpje gemaakt (ongeveer 20MB groot)

Geboorte van het nest.

Of via YouTube.com